Gezocht: verpleegkundigen

Voor een ziekenhuis in Amsterdam zijn wij op zoek naar statushouders met ervaring in de verpleging. Het is niet noodzakelijk dat je in de gemeente Amsterdam woont, maar het is wel een eis dat je niet langer dan 45 minuten hoeft te reizen naar je werk.

Om te kunnen solliciteren moet je voldoen aan de volgende eisen:
• Je hebt ervaring in de verpleging;
• Je diploma is door Nuffic of IDW op minimaal MBO-4 niveau of hoger gewaardeerd;
• Je niveau Nederlands is B1 of hoger;
• Je bent statushouder;
• Je hebt goede sociale vaardigheden, je bent assertief en je denkt graag mee met de wensen van de patiënt.

BIG registratie: 
in principe starten alle kandidaten als zorg-assistent op basis van een proefplaatsing van één of twee maanden met behoud van uitkering. Kandidaten die nog niet beschikken over de BIG registratie, worden begeleid in het opleidings- en registratieproces. Na het behalen van je BIG registratie en bij gebleken geschiktheid voor de functie, groei je door naar een functie als verpleegkundige.

Salaris:
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO academische ziekenhuizen.

Kandidaten die in andere regio’s wonen, komen voor dit ziekenhuis niet in aanmerking maar we nodigen jullie van harte uit om je hier wel aan te melden, want dit project willen wij in de toekomst ook gaan uitbreiden naar andere regio’s.

Heb je interesse? Vul dan onderstaande vragen in link hieronder en e-mail je cv naar tim@rsf-recruitment.eu met een CC/kopie naar recruitment@refugeestartforce.eu
Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Klik hier voor de vragenlijst