Arnhem:
OPNIEUW EEN GEWELDIGE KANS – TRAINEESHIP VOOR STATUSHOUDERS BIJ DE PROVINCIE GELDERLAND!
De sollicitatie voor het Gelders Traineeship voor Statushouders is vanaf nu geopend! Wil jij hier onderdeel van uitmaken? De Provincie Gelderland ontwikkelde deze betaalde startersfunctie voor hoogopgeleide statushouders. 

Er worden 8 statushouders gezocht die als trainee bij de provincie Gelderland willen werken en zich persoonlijk willen ontwikkelen. 

Het traineeship duurt 23 maanden. Hiervan zijn de eerste 7 maanden een schakeltraject. Daarin leer je wat de provincie Gelderland doet, leer je meer van de Nederlandse taal (B2 niveau en Staatsexamen NT2-II) en leer je over onze (werk)cultuur.

Rond je het schakeltraject met succes af? Dan start de tweede fase, die 16 maanden duurt. Hierin ga je aan de slag met 1 of 2 opdrachten (1 keer 16 maanden of 2 keer 8 maanden) voor 4 dagen per week. Daarnaast heb je nog 1 dag per week trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren
Je kunt solliciteren van 6 mei t/m 16 juni 2019. Solliciteren doe je via het sollicitatieformulier.
Om te kunnen solliciteren moet je aan de volgende eisen voldoen:
• Je bent een statushouder (vluchteling met verblijfsstatus)
• Je hebt een HBO of WO werk- en denkniveau
• Je hebt een Nederlands taalniveau van B1 afgerond
• Je bent een starter op de Nederlandse arbeidsmarkt
• Je woont op reisafstand van Arnhem

Informatiebijeenkomst
Er is een informatiebijeenkomst op donderdag 23 mei. Hier hoor je meer over het werken voor de provincie Gelderland en over het traineeship. Natuurlijk kun je ook al je vragen stellen. 
Aanmelden kan HIER.

Wil je meer weten? Bekijk dan de digitale brochure .

Bij vragen kun je altijd mailen naar: traineeshipstatushouders@gelderland.nl