Ede (Gelderland):
Advance Consulting is op zoek naar een statushouder als Operationeel Manager (24-32 uur/week).

Wat ga je doen?
Je bent de spin-in-het-web van onze operaties en communicatie. Je zorgt dat het secretariaat en back-office probleemloos werken. Je zorgt ook voor een professionele communicatie met de buitenwereld.
Je verantwoordelijkheden zijn:
* Verantwoordelijk voor de interne en operationele processen
* Je beheert de financiële administratie en de diverse projecten (gecontroleerd door een externe accountant)
* Je helpt met het ontwikkelen en invoeren van een effectieve communicatie strategie
* Je ondersteunt de personeelsmanagers
* Je zorgt voor soepel beheersmanagement
* Je houdt toezicht op het werk van de Assistent Office Manager (0,5 fte)

Wie ben je?
Je bent een harde werker en flexibele probleemoplosser met oog voor detail. Je bouwt makkelijk goede realties op met je collega’s, clienten en leveranciers. Je bent proactief en houdt goed overzicht op wat gedaan moet worden. Je bent integer, georganiseerd, gemotiveerd en volhardend.
Verder:
* Je hebt een diploma in een relevant werkgebied (HBO of vergelijkbaar) en/of relevante werkervaring in een soortgelijke positie
* Je bent uitstekend in Word en Excell
* Je hebt ervaring in accountants-, ERP en/of CRM software systemen
* Je hebt uitstekende communicatievaardigheden in Nederlands en Engels (gesproken en geschreven)
* Je bent een ‘mensen-mens’ met sterke interpersoonlijke vaardigheden en gevoel voor humor

Wat krijg je?
Je gaat werken in een dynamische en unieke, internationale werkomgeving in een team van 15 gemotiveerde collega’s. We bieden je een bruto salaris tussen €2800 en €3500 per maand op basis van 40u/week (afhankelijk van je ervaring). Statushouders kunnen reageren die voldoen aan bovenstaand profiel en die beschikken over B2 Nederlands (of die bereid zijn binnen korte tijd B2 te halen).

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief met je CV (allebei in het Nederlands) uiterlijk 15 juni naar Refugee Start Force t.a.v. Joost van der Hel, recruitment@refugeestartforce.eu (onder vermelding van ‘sollicitatie Operationeel Manager Ede’).

Advance Consulting is een internationaal bedrijfsadviesbureau dat zich richt op de ontwikkeling van bedrijven en projecten in de private sector op het gebied van landbouw, groene energie en duurzame economie in opkomende economieën. Ze helpt bedrijven met het ondernemingsplannen, haalbaarheidsbeoordelingen en financieel acquisitie (beurzen, leningen en deelfinanciering). Meer info op www.advanceconsulting.nl