Utrecht:
Ben je statushouder en houd je van wiskunde, natuurkunde, scheikunde of biologie? Of vind je wetenschap en techniek heel leuk? 

Speciaal voor statushouders en hun kinderen organiseert WisMon – Beta onderwijsinstituut twee bijeenkomsten met informatie over opleidingen en werk in de exacte vakken, wetenschap en techniek. Er zijn veel kansen op werk in de deze sectoren, ook voor statushouders. 
De bijeenkomsten vinden plaats op 26 juni en 3 juli. 

We laten volwassenen zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van scholing en werk in de omgeving van Utrecht. Ondertussen kunnen kinderen kennismaken met robotica en programmeren in de Robotproeftuin. Zo ontdekken ook jonge statushouders hoe leuk bèta eigenlijk is en enthousiasmeren wij hen voor een toekomst in de techniek. 

Ken jij statushouders en/of kinderen voor wie deze middagen mogelijk interessant zijn? Deel dit bericht gerust. Aanmelden kan hier: https://nl.surveymonkey.com/r/informatiemiddag.