Helmond: Extrusie operators gezocht

MCPP is een van de ‘s werelds grootste polymeer gebaseerde 3d filament fabrikanten met een focus op hoge EOM kwaliteit filament.

Wat vertel je je vrienden als ze je vragen wat je doet?

“Ik ben verantwoordelijk voor het produceren van de filamenten.”

Wat ga je zoal doen?

Je zal de extrusie lijnen ombouwen, opstarten, inregelen en bedienen. Het voorkomen en oplossen van problemen in het Uproductieproces, het uitvoeren van periodiek onderhoud en naleven van veiligheidsinstructies zijn belangrijke onderdelen van je baan.

Wie ben jij?

Wanneer je kennis hebt van extrusie processen ben je onze ideale kandidaat. Je bent een teamspeler, collegiaal en hebt technisch inzicht. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden en spreek je zowel Nederlands als Engels op minimaal niveau B1.

Wat mag je van ons verwachten?

Er heerst een fijne en informele werksfeer in ons bedrijf. We werken met z’n allen (op dit moment ca 90 fte) hard aan de ontwikkeling van het bedrijf en onze klanten, maar vergeten zeker niet om zo af en toe ook plezier te maken. Eigen ideeën en goede initiatieven worden toegejuicht. En uiteraard ontvang je een goed salaris, vakantiegeld, reiskosten en alle tools om je job goed te kunnen uitvoeren.

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Mail dan je CV en korte motivatie naar tim@rsf-recruitment.eu met een cc naar recruitment@ refugeestartforce.eu