Helmond: Logistiek medewerker gezocht

MCPP is een van de ‘s werelds grootste polymeer gebaseerde 3d filament fabrikanten met een focus op hoge EOM kwaliteit filament.

Wat vertel je je vrienden als ze je vragen wat je doet?

Ik zorg ervoor dat de producten goed worden verpakt, netjes geadministreerd en op tijd naar onze klanten verzonden worden.

Hoe kan je dag eruit zien?

Je begint ’s ochtends met de administratie van te verzenden orders. Daarna ga je orderpicken en orders controleren en natellen. Of je maakt een order gereed voor verzending. Je schakelt eigenlijk continue tussen verschillende werkzaamheden, geen dag is hetzelfde!

Wie ben jij?

Je bent een echte teamspeler en flexibel ingesteld. Je bent een energiek persoon en je houdt ervan om fysiek druk bezig te zijn. Je werkt geordend en nauwkeurig. Verder heb je een hands-on mentaliteit, kun je goed overzicht bewaren en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift op minimaal niveau B1. Tot slot moet je kunnen werken met computers (Microsoft Office, Access).

Deze vacature is gericht op een fulltime functie waarbij je werktijden, enigszins flexibel, tussen
06.00 uur en 18.00 uur ingeroosterd worden.

Wat mag je van ons verwachten?

Er heerst een fijne en informele werksfeer in ons bedrijf. We werken met z’n allen hard aan de ontwikkeling van het bedrijf en onze klanten, maar vergeten zeker niet om zo af en toe ook plezier te maken. Eigen ideeën en goede initiatieven worden toegejuicht. Je ontvang een passend salaris, vakantiegeld, reiskosten en alle tools, waaronder de mogelijkheid om een reach- en heftruckcertificaat te halen, om je job goed te kunnen uitvoeren.

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Mail dan je CV en korte motivatie naar tim@rsf-recruitment.eu met een cc naar recruitment@ refugeestartforce.eu