We zijn de bezorgers voor iedereen, elke dag. Met 38.000 medewerkers werken we er samen elke dag hard aan om bijzondere momenten te bezorgen. Dat betekent dat we vooruit denken en steeds nieuwe diensten ontwikkelen. Om uiteindelijk het verzenden en ontvangen voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Werken als bezorger of sorteerder

Als bezorger of sorteerder ben je van groot belang voor PostNL. En natuurlijk voor onze klanten. Of je nu in het sorteerproces werkt of ons gezicht aan de deur bent. Mede dankzij jou maken we elke dag miljoenen mensen blij.

Bekijk alle vacatures voor bezorger of sorteerder en solliciteer direct online.

Werken op kantoor

Als professional werk je continu aan slimme en nieuwe producten en diensten. De groeiende e-commerce en technologische innovaties bieden je hier alle kansen voor. Jouw innovatiekracht is van groot belang om onze klanten uiteindelijk de beste oplossingen te bieden.

Bekijk hier alle kantoor functies en solliciteer direct online.