Amsterdam / 32-40 uur per week

Werken in een no-nonsense sfeer bij dé grootste bouwmarkt van Nederland én België. Waarbij je als verkoopmedewerker bouwmarkt alle ruimte krijgt je te ontwikkelen tot echte klus- en bouwmaterialen-specialist en tegelijkertijd veel fun en afwisseling hebt in je werk! Dat klinkt toch als een vacature waarop je wil reageren? Kom samen met je collega’s zorgen dat elke klant met de juiste kennis en materialen de GAMMA uitloopt. Je houdt je bezig met:

  • adviseren van de klant over de beste materialen en werkwijze voor hun klus.  
  • artikelen bestellen voor de klant en de voorraad bijhouden.  
  • erop toezien dat de winkel er netjes uitziet en de schappen goed gevuld zijn.  
  • zorgen dat de klant de beste ervaring heeft in de bouwmarkt. 
  • bijdragen aan de omzet van de bouwmarkt door je stralende zelf te zijn. 

Over Gamma 

Wie denkt aan GAMMA, denkt aan klussen. En dat is niet voor niks. GAMMA is de grootste doe-het-zelfwinkel van Nederland. GAMMA staat bekend om de gezellige no-nonsense sfeer met de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Daarbij heeft iedereen evenveel inbreng: van logistiek medewerker tot specialist. Je teamgenoten leer je snel kennen tijdens een van de uitjes die per filiaal georganiseerd worden. Een lasergametoernooi met collega’s in de bouwmarkt zelf, leuke uitjes met elkaar of liever gewoon lekker werken met je vrienden? Kom maar op!  

Werklocatie en uren

Je gaat als verkoopmedewerker aan de slag in Amsterdam. 32-40 uur per week.


Wat vragen wij  

Bij GAMMA krijg jij alle ruimte en opleiding om je te ontwikkelen tot een echte kenner en misschien zelfs door te groeien tot verkoopspecialist in één van onze focusgebieden (verf, duurzaamheid en tuin). Daarom hoef je niet binnen te komen met een bak ervaring, al is een eerdere baan in retail of detailhandel altijd mooi meegenomen. Wel is het belangrijk dat je graag met mensen werkt en klantgericht bent. En dat je het leuk vindt om te leren over klussen en bouwmaterialen. Daarnaast ben je flexibel om in overleg in de weekenden en avonden te werken wanneer nodig.  Collegialiteit is belangrijk in onze diverse en gezellige teams. Sta jij straks klaar voor je collega’s?  

Wat krijg jij 

Voor je tijd en inzet mag je natuurlijk iets terugverwachten. Op basis van een fulltime werkweek (38 uur) kun je als verkoopmedewerker rekenen op:  

  • veelzijdige functie voor 38 uur per week, met veel ruimte voor zelfstandigheid. 
  • bruto maandsalaris tussen € 1.756 en € 1.853 (o.b.v. 38 uur per week), afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Bovendien kun je hier nog verder in groeien als jij je meer ontwikkelt als verkoop- of verfspecialist, of als je als sleuteldrager de winkel zelfstandig leert openen en sluiten.
  • volop opleidingsmogelijkheden via onze GAMMA Academy en veel ontwikkelmogelijkheden als specialist of doorgroeimogelijkheden naar assistent filiaalmanager. 
  • reiskostenvergoeding en 20% personeelskorting op alle GAMMA-producten.  
  • 24 vakantiedagen en een vakantietoeslag van 8%. 

Solliciteren 

Interesse? Stuur een mail met korte morivatie en je CV naar recruitment@refugeestartforce.eu