RSF in the media

“We do not talk about refugees but we talk with refugees”

Follow the latest news on Facebook

Please like us on Facebook   

Refugee Start Force
Refugee Start ForceFriday, June 14th, 2019 at 8:00pm
Trots op onze nieuwe partner, Good Company!

RSF Is altijd op zoek naar nieuwe organisaties die ons helpen om mooie vacatures te vinden voor nieuwkomers. Wij zijn een mooie samenwerking gestart metGood Company.

Good Company heeft een moderne kijk op de arbeidsmarkt, en ze doen hun best om kandidaten en werkgevers bij elkaar te zoeken die echt passen. Niet op basis van een streng eisenlijstje, maar op basis van passende persoonlijkheden en drijfveren.

Ze richten zich op techniek, ICT, sales, marketing en data. Veel banen zijn internationaal gericht en voor veel banen is het vaak voldoende dat je Engels spreekt en soms wordt er gezocht naar mensen die specifiek Arabisch of een andere taal spreken zoals bijvoorbeeld Frans.

Dit is geen uitzendbureau maar een bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers.

Een overzicht van alle vacatures is te vinden op deze website en je kan gemakkelijk op vacatures online reageren!

https://ndt5.net/c/?si=14274&li=1614600&wi=286992&ws=
Refugee Start Force
Refugee Start ForceFriday, June 14th, 2019 at 5:18am
Stichting Refugee Start Force / RSF RECRUITMENT

De Refugee Start Force Community is opgericht in 2015 met het doel om nieuwkomers te voorzien van de informatie, kennis, contacten en netwerken die zij nodig hebben om succesvol te integreren in de Nederlandse maatschappij en Arbeidsmarkt.

Met meer dan 50.000 volgers in ruim 20 netwerkgroepen op sociale media en meer dan 200 aangehaakte partners is de Refugee Start Force Community uitgegroeid tot het grootste netwerk- en recruitment platform voor nieuwkomers, initiatieven, organisaties en bedrijven in Nederland. De redactie, projecten en activiteiten worden gecoördineerd door Stichting Refugee Start Force.

RSF Recruitment adviseert initiatieven, organisaties, gemeenten en bedrijven en biedt ondersteuning bij het werven en selecteren van kandidaten voor projecten, evenementen, trainingen/opleidingen, vrijwilligerswerk, leerstages en betaalde banen.
Doel en aanpak

Veel nieuwkomers verkeren in een isolement. Ze willen zich nuttig maken voor de Nederlandse maatschappij en zich professioneel blijven ontwikkelen. Echter, ze ervaren problemen bij het vinden van de juiste informatie, contacten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Door vroegtijdig sociale en professionele netwerken te creëren, identificeert Refugee Start Force enerzijds de kwalificaties, mogelijkheden en behoeften van nieuwkomers en anderzijds arbeidsmarktontwikkelingen en behoeften van werkgevers. Via deze aanpak creëert de organisatie de optimale match en een win-win situatie voor de nieuwkomer en uw organisatie of bedrijf.

Sociale onderneming

Refugee Start Force is een sociale onderneming zonder winstoogmerk. De organisatie is volledig onafhankelijk en bekostigt haar activiteiten middels donaties en bijdragen van samenwerkingspartners.

Refugee Start Force is de winnaar van de ASN Bank Wereldprijs 2016 in de categorie ‘sociale cohesie’. In 2017 ontving de organisatie een eervolle vermelding van het Europees Talenlabel. RSF Recruitment is finalist van de Ignite Award 2018..

De organisatie is altijd op zoek naar nieuwe partners en werkgevers die willen helpen het consortium verder te versterken.

Facebook
https://www.facebook.com/refugeestartforce/

LinkedIn
http://linkedin.com/in/refugee-start-force-729145144

Website
https://refugeestartforce.eu/
Refugee Start Force
Refugee Start ForceFriday, June 14th, 2019 at 12:53am
Marhabbq

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Summer BBQ!
Kom je ook?

https://dezwijger.nl/programma/summer-bbq-2
Refugee Start Force
Refugee Start ForceThursday, June 13th, 2019 at 8:51am
Informatief artikel over de kansen en uitdagingen voor nieuwkomers die een eigen bedrijf willen beginnen.
Met voorbeelden van 2 voormalige vluchtelingen met een eigen bedrijf, en de onderzoeksresultaten van wetenschapster Esther Zielhuis.

https://dekanttekening.nl/samenleving/vluchtstrook-naar-eigen-onderneming/
Refugee Start Force
Refugee Start ForceThursday, June 13th, 2019 at 8:35am
Amsterdam:
Informatie-bijeenkomst over Gezondheid & Sexualiteit voor Eritrese vrouwen in BOOST Transvaal. Met Tigrinya vertaling.
In samenwerking met GGD Amsterdam en Semi Medhane

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.